van advies, tot uitvoering en service

Over Greenline

Bij Greenline kan je terecht voor totaalinstallaties voor elektriciteit, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Van advies, tot plaatsing en aansluitingen en/of aanpassingen in de kast.

Met onze gegronde kennis van alle elementen van onze producten, kunnen wij installaties uitvoeren die alle componenten in de installatie op een correcte manier laat communiceren met elkaar. Op die manier creëeren wij slimme installaties voor onze klanten.

Ons Rescert certificaat van de overheid is tevens een extra bewijs van onze theoretische en praktische kennis. Doordat wij over dit certificaat beschikken, kunnen onze klanten ook hun premies aanvragen.

Opgeleide vakmannen
1 Centraal aanspreekpunt
Installaties van A tot Z
Verlaging van je energiefactuur
offerte aanvragen
onze realisaties
Image
greenline is er voor iedereen

Op maat van jouw situatie

Voor zowel particulieren als bedrijven biedt Greenline graag de geschikte oplossing.

Bij iedere aanvraag werken we volledig op maat. We onderzoeken jouw de persoonlijke situatie en daarom maken wij ook geen standaard offertes op. We denken mee op basis van jouw wensen en stellen de meest geschikte oplossing voor jouw situatie voor.

Tevens werken we met 1 centraal aanspreekpunt voor al jouw vragen. Van eerste afspraak tot oplevering mag je rekenen op dezelfde uitstekende service en kwaliteit.

offerte aanvragen
Image

Vraag jouw vrijblijvende offerte
via [email protected] of 0470 800 400