Het beste plan voor jouw dak

Zonnepanelen

Bij Greenline geloven we in een slim en duurzaam energienet. Dit begint met de installatie van zonnepanelen op elk geschikt dak. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Sinds 2021 maakt de terugdraaiende teller plaats voor de digitale meter. Maar ook nu nog blijven zonnepanelen een rendabele investering, ook al is de terugverdientijd iets langer dan voorheen.

Wij zijn niet gebonden aan 1 type of merk zonnepaneel. Daardoor kunnen we het geschikte paneel kiezen voor elk type project, in functie waar de klant nood aan heeft.

Opgeleide vakmannen
1 Centraal aanspreekpunt
Installaties van A tot Z
Verlaging van je energiefactuur
offerte aanvragen
onze realisaties
Image
Image
rendement, monitoring & gebruiksgemak

Omvormers

Een omvormer maakt de opgewekte stroom bruikbaar voor jouw gebruik. Deze vormt als het ware het hart van de volledige installatie. De omvormer zorgt ervoor dat de energie die opgevangen wordt van de zon omgevormd wordt tot bruikbare elektriciteit voor jouw woning, bedrijf, ...

Onze omvormers hebben altijd 10 jaar garantie. Bij sommige merken is het mogelijk om deze garantie uit te breiden tot wel 25 jaar.

Ook kunnen alle gegevens van de omvormers altijd gecheckt en gemonitord worden via een smartphone en/of computer app.

offerte aanvragen
greenline is er voor iedereen

Op maat van jouw situatie

Voor zowel particulieren als bedrijven biedt Greenline graag de geschikte oplossing.

Bij iedere aanvraag werken we volledig op maat. We onderzoeken jouw de persoonlijke situatie en daarom maken wij ook geen standaard offertes op. We denken mee op basis van jouw wensen en stellen de meest geschikte oplossing voor jouw situatie voor.

Tevens werken we met 1 centraal aanspreekpunt voor al jouw vragen. Van eerste afspraak tot oplevering mag je rekenen op dezelfde uitstekende service en kwaliteit.

offerte aanvragen
Image

Vraag jouw vrijblijvende offerte
via [email protected] of 0470 800 400